beresmelinda.hu

Rólam

Béres Melinda vagyok. A koromat is el merem még árulni: 1981. július 16-án születtem, Budapesten. Azóta is igazi „budai leány” vagyok: többnyire itt élek és dolgozom. Azért többnyire, mert az élet elvezetett Erdőbényére, amely mára már a második otthonom. Szinte minden héten eltöltök ezen a mesés helyen pár napot.

 

2010 júliusa sorsfordító volt az életemben: azóta vezetem a Béres Szőlőbirtokot. Nem vagyok borász, a „Közgázon”, a Budapesti Kommunikációs Főiskolán és egy hollandiai MBA képzésen szereztem a diplomáimat. Szabad perceimben mesekönyveket (Széllelbélelt mesék, Semminden, Mackókalandok), könyvet (édesanyámmal közösen: Az üstökös csillagot hozott) és színdarabot (Tolcsvay Bélával közösen: Az ég igérő fa) írtam, ami szintén messze esik a borok világától…

De ez nem is számít. Mivel mindezek mellett szeretem a borokat és szeretek a borokkal foglalkozni. Mindenekfelett pedig nagyon-nagyon szeretem Tokaj-Hegyalját és Erdőbényét és szeretném az ide kötődő élményeimet minél több emberrel megosztani. Ezért indult útjára ez a blog is.

Béres Melinda: Nekem még harcolnom kell az elismerésért
„A bor kedvéért borozni”
Történelmi táj lett a tokaj-hegyaljai borvidék